Tjänster för våra kunder

Köpar mäklare

Att söka och köpa hus eller lägenhet på Costa del Sol kan kännas både spännande och nervöst. Det säkraste sättet att gå tillväga är att utse en kunnig köpar mäklare för att få de bästa råden i varje situation.

Tjänsten vi erbjuder är utan kostnad och ger dej en snabbare och smidigare process med att hitta din perfekta fastighet på Costa del Sol.

Martin Property Spain – Professionella mäklare, vi täcker all nyproduktion och äldre bostäder till salu. En heltäckande mäklartjänst for en fantastisk upplevelse när du söker och köper din perfekta Costa del Sol fastighet.

 

Till Salu

Lägg ut din fastighet för försäljning med Martin Property Spain. Vi gör omfattande internationell marknadsföring och har access till ett nätverk av över 2000 lokala mäklare med en internationell kundbas av köpstarka kunder.

Vi strävar efter en snabb och stressfri försäljning av din fastighet. Moderna fastigheter, nyproduktion och villor är vår specialitet, Vi ger dej försäljnings rådgivning och kommer ut och värderar din bostad utan kostnad såklart!

 

Tjänster för våra internationella kunder

Vi vill att du skall känna dej trygg när du söker ditt drömboende utomlands. Vi är dina kunniga mäklare och erbjuder dej en komplett, personlig och professionell service på Svenska, Finska, Spanska och Engelska. Vi erbjuder;

Svar på frågor och funderingar och fastighets sökning av intressanta hus eller lägenheter innan ankomst.

Hotell rekommenderingar och bokning av villa & lägenhetsuthyrning.

Hämtning och avlämning på flygplatsen

Guidade visningar med de bästa, tidigare överenskomna fastigheterna.

Visningsresor för att du skall få bekanta dej med nya områden för omlokalisering eller investering.

Heltäckande juridiskt och ekonomisk rådgivning som omfattar köp av fastigheter, skattefrågor, bosättning och fastighetsägande.

Stöd under hela köpprocessen och därefter.

Fortsatt hjälp efter fastighetsaffären och introduktion till pålitliga lokala proffs och leverantörer.